Kostol Narodenia Panny Márie v Novom Meste nad Váhom

1. Od pondelka tohto týždňa začíname zapisovať úmysly sv. omší na mesiace jún, júl a august. Zapisujeme v čase kancelárskych hodín i po sv. omšiach.

2. V tomto týždni spovedáme ½ hodiny pred rannými i večernými omšami.

3. Vo štvrtok je prikázaný sviatok Božieho Tela, účasť na bohoslužbe nás zaväzuje tak ako v nedeľu. Sv. omše budú o 7.00, 17.00 a o 18.30 – táto sv. omša bude s Eucharistickou procesiou, pri ktorej môžeme získať úplné odpustky. Pozývame deti priniesť si lupienky kvetov na procesiu. Večerná sv. omša v stredu 17.30 je už s platnosťou za tento sviatok.

4. V piatok ráno upratuje kostol skupina č. 6.

5. V sobotu po rannej omši bude Fatimská pobožnosť.

6. V sobotu dňa 8. júna od 8.00 hod. plánujeme brigádu v podkroví nášho kostola, je potrebné vyčistiť ešte južnú loď. Bude potrebné veľa brigádnikov, pozývame vás.

7. V sobotu 15.6.2024 o 9.30 hod. v Trnave prijmú diakoni David Kimerling a Samuel Poledňák kňazskú vysviacku. Boli u nás ako bohoslovci na ročníkovej praxi, preto ak bude záujem zo strany veriacich objednáme autobus. Záujemci sa môžu zapísať v sakristii.

8. Biskupi Slovenska si teraz konajú návštevu Ad limina v Ríme, do prosieb počas týždňa vkladáme prosbu za toto podujatie. Na žiadosť KBS vkladáme aj prosbu za uzdravenie predsedu vlády SR a modlitbu za pokoj v našej krajine.

9. Cestovná kancelária NOE travel a otec Pavol Reisel Vás pozývajú putovať do Talianska na pútnické miesta Assisi, Padova a Loreto v termíne 10.6.-14.6.2024. Cena púte je 375 €. Sprevádzať Vás bude o. Pavol Reisel. Viac informácii a ďalšie termíny púte do Talianska alebo Medžugoria nájdete v plagáte, ktorý si môžete vziať pri východe z kostola alebo na www.pute.sk Tel.: 0902 057 999, info@pute.sk.

10. Informáciu o podujatí Kána pre manželom nájdete na výveske i webe farnosti.

11. Dávame do pozornosti modlitbu za pokoj v národe.

12. Vyzva KBS k Eurovoľbám.

  

 

Camp banner

 

RomskaPutGaboltov banner

 

Taska banner

 

 SReholnikmiVTatrach banner

 

KurzPS banner 

 

GPSSalezianky banner

 

NardonyPochodZaZivotKE banner

   

DuchSluzbaVNemocnici banner 

  

PZ TN 

 

zbor banner