Kostol Narodenia Panny Márie v Novom Meste nad Váhom

1. Dnes bude aprílová zbierka na reštaurátorské práce v našom chráme.

2. V utorok 16.4. pozývame na Modlitby otcov do PC so začiatkom o 20:00 hod.

3. V stredu pozývame prvoprijímajúce deti zo ZŠ Tematínska a ZŠ Odborárska na katechézu o 16:30 v pastor. centre. Aj ostatné prvoprijímajúce deti pozývame na sv. omšu o 17:30 v kostole.

4. V stredu 17.4. o 18:15 pokračuje Farské spoločenstvo - stretnutie s hosťom. Téma stretnutia: Kresťan a príroda. Pozvanie prijal Adrián "Dio" Dedík, vodca Skautov v Novom Meste nad Váhom. Všetci ste srdečne pozvaní.

5. V tomto týždni spovedáme ½ hodiny pred rannými i večernými omšami, vo štvrtok už od 17.00 počas tichej adorácie.

6. V sobotu ráno upratuje kostol skupina č. 8.

7. Na budúcu nedeľu bude zbierka na seminár.

8. Pozývame slobodných na zoznamovací večer 24.4.2024 o 18:00 hod. v Centre pre rodinu v Trenčíne, ulica Farská 52. Viac informácií na výveske.

9. Bratia a sestry, v sobotu sme mali veľkú brigádu, prišlo malo ľudí….
Dobrá správa je, že 20 statočných chlapov vynieslo z podkrovia približne 10 ton odpadu. Za to im patrí veľká vďaka. Za obetu, pomoc a angažovanosť. Zlou správou je, že podobných brigád bude potrebné organizovať podstatne viac. Treba si uvedomiť, že všetky tie práce, ktoré sa postupne vykonávajú, sú pre nás všetkých, pre tento chrám a pre ďalšie generácie po nás, naše deti a vnúčatá. Aby sa v tomto chráme mohli stretávať podobne ako my teraz. Ďalšia brigáda s tou istou náplňou práce bude o dva týždne. Prosíme vás opäť o pomoc.